Știai că producătorii de cereale din SUA au inventat că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei? Un nutriționist face praf tot ce știam despre alimentație

Știai că producătorii de cereale din SUA au inventat că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei? Un nutriționist face praf tot ce știam despre alimentație

Recomandările specialiștilor spun exact contrariul, un lucru pus în practică mai ales de bunicii noștri. În cadrul emisiunii DC Anima, a fost invitat nutriționistul și antrenorul Cătălin Croitoru care a vorbit despre obiceiurile nesănătoase, despre ce și cum mâncăm. Nu este suficient să știm ce alimente alegem să consumăm. Iată care sunt sfaturile acestuia pentru o viață sănătoasă! 

„Mitul că cea mai importantă masă este micul dejun este o concepție modernă, impusă și programată de producătorii de cereale din Statele Unite, care voiau să-și vândă marfa... vezi continuarea pe ZiarInfoTV

Cătălin Croitoru a mai atras atenția și cu privire la alte informații pompate cu miliarde de dolari către populație. Incredibil, dar afirmă că până și ”laptele de șobolan și de pisică are mai multă valoare nutrițională decât cel de vacă”. Iar afirmațiile sale nu se opresc aici! Dacă dormi șase, șapte ore pe noapte, nu trebuie să mănânci 3 mese și două gustări, așa cum ai tot auzit. Vezi aici declarațiile nutriționistului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți ZiarInfo și pe Google News

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *